Esittely
Ottelutilastot
Ahmat - PaKa
2018-2019 - Edustus - III-divisioona
Klo 16:00 Haukiputaan jäähalli
6
Lok

Ennakkoinfo


Paikalla klo 14.00

  • Kuulutus: Saukkomaa
  • Jäähyt: Talvensaari & Määttä
  • Kahvio: Lipponen, Ponto
  • Lipunmyynti: Heikkinen, varalla Kettunen ja Polvi

Ahmat ja "Karhut" kohtaa tänään Haukiputaalla!


Lauantaina klo:16.00 tipahtaa kiekko jäähän Haukiputaan hallilla, kun kotijoukkue Ahmat ottaa vastaan Pallo-Karhut Kuusamosta.

Ahmojen toinen kotipeli tarjoaa varmasti mielenkiintoista katsottavaa, sillä PaKa hakee vielä ensimmäistä voittoaan sarjassa ja Ahmat on jo päässyt vauhtiin, kun Ahmojen kolmas sarjapeli on kyseessä. Viime viikonlopun jännitysnäytelmä kääntyi lopulta voittolaukauskilpailussa vieraiden eduksi mutta silti Ahmat on sarjassa kolmantena ja PaKa yhdellä vierastappiolla yhdeksäntenä. Ahmojen maalilla loistavasti pelannut Kemppainen on toisena maalivahtitilastossa(To% 95,24) ja varmasti haluaa pitää torjuntaprosentit korkealla myös tämän päivän ottelussa, joten helppoa ei Kuusamolaisilla tule maalinteko olemaan tänäänkään.

Flunssa-aallosta huolimatta uskotaan, että päävalmentaja saa lauantain kotiotteluun iskukykyisen joukkueen jäälle...

JI

Miesten III-divisioona / Ahmat pelasi maltilla kotona !


Ahmat voitti Kuusamon Pallo-Karhut lauantain kiivaassa kotiottelussa.

Lauantai-iltapäivän kotiottelussa oli maltti valttia, kun Ahmojen vieraaksi saapui aggressiivisesta pelityylistään tunnettu Pallo-Karhujen(Paka) miesten joukkue Kuusamosta. Ahmojen maalivahtitilanne on kunnossa, sillä joukkueella on neljä maalivahtia, joista tällä kertaa päävalmentaja oli komentanut maalille debytoimaan Mikko Gröhnin. Gröhn torjui 47 kertaa ja on sarjan maalivahtitilastossa neljäntenä(To% 93.88). Ahmojen muiden maalivahtien torjuntaprosentit kolme ottelun jälkeen: Kemppainen Timo 95.24% / Karnaranta Ville 88.00%.

1. erä pelattiin tasaisesti, joukkueiden tunnustellessa vastustajan pelitaktiikkaa. Erässä molemmat joukkueet pääsivät maalinteon makuun kahdesti ja myös tekemään ylivoimamaalit erän loppuminuuteilla. 2. erä meni Ahmoille 1-0, eikä erässä tapahtunut juurikaan mainitsemisen arvoisia suorituksia. Erän alkuminuuteilla kotijoukkue sai joukkuerangaistuksen, kun kentällä oli 6 pelaajaa, sallitun viiden asemesta. Onneksi vierasjoukkue ei pystynyt etua hyödyntämään. 3. erä tarjosikin sitten vauhtia ja myös vaarallisia tilanteita, kun pahimmillaan vierasjoukkueen jäähyaitiossa oli jopa 6 pelaajaa.

PaKa tuli tasoihin erän alussa ylivoimamaalilla mutta rikkonainen pelityyli ja joukkueen hermostuminen pelaajien ja myös valmentajien osalta antoi maltillista ja kurinalaista pelitaktiikkaa toteuttaneelle kotijoukkueelle mahdollisuuden ratkaista peli ottelun viimeisen 10 minuutin aikana. PaKa pelasi ottelun viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia ja hyvin kannustaneen kotiyleisön iloksi Ahmojen Panu Lipponen teki Niko Holapan syötöstä tyhjään maaliin loppulukemat 6-3. Ahmojen päävalmentaja Markku ”Nakki” Holappa kehui ottelun jälkeen nuoren joukkueensa peliasennetta ja periksiantamattomuutta. Holappa uskoo joukkueeseensa ja toteaa, että vaikka joukkue on vielä nuori, on yhteishenki joukkueessa korkealla ja kauden edetessä päästään myös yksilötasolla nostamaan pelaajien eritysiominaisuuksia esille.

Haukiputaan Ahmojen uudistuneen miesten edustusjoukkueen kausi on lähtenyt käyntiin hienosti. Kahdesta kotiottelusta on joukkue voittanut molemmat ja toissaviikonloppuna pisteet jaettiin voittolaukauskisan jälkeen OYUS:ia vastaan Linnanmaalla. Kolmen pelatun ottelun jälkeen on joukkue sarjassa kolmantena. Ensi viikonloppuna joukkue pelaa vierasottelun Ylivieskassa mutta lauantaina 20.10.2018 Haukiputaalle tulee vastaan sarjassa kuudentena oleva PyPo Pyhäjärveltä. Ahmojen kotiotteluihin on saatavilla kausikortteja ja ottelukohtaisia pääsylippuja saa jäähallilta pelipäivänä. Pääsylippuja on myynnissä myös Musa-Vintissä, Haukiputaan keskustassa.

JI

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Edustus
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Kannattajajäsen
Kategoriat