Esittely
Ottelutilastot
YJK - Ahmat E2 O
2017-2018 - E2-07 - Ahmat Oranssi
Klo 9:00 Ylivieska
17
Maa

Ennakkoinfo


Paikalla klo 9.00, peli klo 10.00

Valkoisesta joukkueesta Patrik Jurmu, Nuutti Sotaniemi ja Leevi Arnberg

Otteluennakko


Voitokaan alkuvuoden jälkeen Ahmat Oranssilla on parissa edellisessä ottelussa tullut lunta tupaan. Nyt Ahmat hakevat paluuta voittokantaan, kun vastaan asettuu Ylivieskan Jääkarhut.

YJK on edellisissä otteluissaan esittänyt vahvoja otteita ottamalla voitot mm. K-Laserista, Kärpistä ja KKP:sta, joten Ahmoilla on edessään tiukka aamupuhde Ylivieskassa.

Otteluraportti


Ahmat E2 oranssilla voitokas aluesarjan päätös

Ahmat aloitti ottelun vahvasti ja hallitsi ottelun alkutahteja. Kahden minuutin kohdalla Emil Linna ehätti hyökkäyspään kiekkoon ennen vastaan tullutta YJK:n maalivahtia, ja pääsi iskemään avausmaalin tyhjään pömpeliin. YJK tuli peliin mukaan lukuisten Ahmajäähyjen myötä, mutta Ahmavahti Akseli Mikkonen piti maalin puhtaana tunnollisen Ahmapuolustuksen avustamana. Ahmat sen sijaan hyödynsi oman ylivoimansa Leevi Arnbergin mainion syötön löytäessä Pietari Haurun maalin edestä vapaana. Erän viime sekunneilla puolestaan Arnberg pääsi iskemään taukolukemat 0-3 Linnan syötöstä.

Toisen erän alkuun Ahmat karkasi lopullisesti ensin Linnan, ja heti perään Akseli Nikkilän osumilla. Syöttöpisteet maaleihin merkkauttivat Hauru ja Nuutti Sotaniemi. Toisessa erässä pirteämpiä otteita esittänyt YJK pääsi vielä iskemään päivän ainokaisensa läpiajosta, mutta Ahmat nokittivat pian Urho Kilpivaaran maalatessa 6-1 Nikkilän ja Iikka Pernun rakentamasta maalipaikasta. Loppulukemat 7-1 niittasi Hauru ottelun viime hetkillä Linnan tarjoilusta.

Ahmojen pukukopissa kuulutettiin ennen peliä vahvaa luistelu- ja syöttöpeliä ja tässä onnistuttiinkin mainiosti. Ahmojen tsempparipelaajana palkittiin 16 torjuntaa esittänyt Akseli Mikkonen. YJK:n maalivahti sai urakoida 37 torjuntaa vastapäädyssä.

Akseli Mikkonen venyttää patjansa torjuntaan ja pelastaa Ahmat takaiskulta.

Kilpivaara karkaa läpiajoon...

...ja hakee osumaa rystyltä.

Linna maalaa...

... ja tuuletukset päälle.

Nikkilä rouhii maalinedustalta kiekon pömpeliin.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
YJK 1 - 7
(0 - 3) (1 - 4) ( - )
E2 O
Lisää uutisia
Haukiputaan Ahmat
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat