Lights, camera and finally action
14.11.2019 11:24 Uutiset / G - juniorit

Valmennuksen opit menivät perille.

Lights, camera and finally action!

”Katse kameraan!” tutuksi käynyt huuto kaikui Ahmahallin jykevien teräsrakenteiden lomassa. Hansuhan se siellä kehotti joukkuettaan jälleen kerran tiirailemaan kohti kameran objektiivia. Kameraa piteli kädessään jykevätekoinen mies Haukiputaan hämyisiltä kujilta. Tämä mies oli ottanut jaloksi tehtäväkseen Ahmojen G-junioreiden vuosikalenterin kuvaamisen. Salama välkkyi taukoamatta, ja pelaajia siirreltiin paikasta a paikkaan b valtavalla sykkeellä.

- Kuka tuo setä on? joku kuiskasi hiljaa kuvausrivistöstä.

- Raution Juha, suuri ahmasydän. - Tuli tekemään meistä kalenterin, kuului vastaus.

- Mikä se on se kalenteri? - Onko se semmonen missä näkyy päivät vai?

- Just semmonen. Siihen merkitään koko vuoden reenit ja kaikki meijän pelit!

- Sithän se on tosi tärkee.

- Niin on, ja me saadaan kaikki semmoset!

”Hiljaa rivissä ja katse kameraan!” Jojo möykkäsi taas vaihtoaitiossa. Ei mitään uutta auringon alla.

Kalenterikuvaukset saatiin sopivasti purkkiin juuri ennen Leijonaliigan alkua. Kauan odotettu kausi avattiin Kempeleessä kivikovaa Kiekko-Laseria vastaan.

Pukukopissa istui hiljainen, keskittynyt ja jännittynyt joukkue. ”Eka leijonaliigapeli” joku mutisi itsekseen. ”Nyt kuunnellaan se keskittymisbiisi!” ja kuin salaman iskusta, jokainen pelaaja istui hiljaa ja tuijotti keskittyneesti omien luistimiensa kärkiä.

- Kuka voittaa?! Hansu huusi.

- AHMAT!! Joukkueen vastaus kaikui Kempeleen jäähallin käytävillä.

- Kuka voittaa?!!

- AHMAT!!!!

- Ja sit mennään!!

Tulta ja tappuraa täynnä oleva joukkue ryntäsi jäälle! Nyt se näyttäisi kaikille, minkä takia johtoryhmällä oli ollut jo pidemmän aikaa erittäin luottavainen tunne joukkueen kovasta suoritustasosta. Ahmajengi oli aika-ajoin täysin pitelemätön! Joukkuepeli oli uomissaan ja maalivahtipeli oli mahtavaa! Upeat suoritukset jäällä saivat paikan päälle saapuneet jääkiekonystävät haukkomaan henkeään ja kohahtelemaan ihastuksesta. Yleisö sai nauttia huippujännittävistä peleistä kokonaisen tunnin ajan. ”Onpa mahtavaa seurata tällaista lätkää! Nyt oli varmasti sarjan kärkijoukkueet vastakkain, huikeita pelejä!”

Upeat pelit Kempeleessä pelannut Ahmajengi kohtaa seuraavaksi KKP:n vieraskaukalossa joulukuun 15. päivä. Niin ja se kalenteri, se tulee jouluksi myyntiin huokealla hinnalla.

Hurjat ja vahvat, Haukiputaan Ahmat! Mielenkiinnosta kiitti, me ollaan dynamiittii!


   
Lisää uutisia
Haukiputaan Ahmat
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat