Tiedote 11.3.2020 Toimitaan yhdessä vastuullisesti.
11.3.2020 16:20 Uutiset / Pääsivusto

Tiedote 11.3.2020

Toimitaan yhdessä vastuullisesti.

Alla olevilla ohjeistuksilla pyrimme omalta osaltamme ottamaan huomioon seuramme kaikkia jäseniä, heidän läheisiään sekä eritoten heitä, jotka kuuluvat THL:n mainitsemiin riskiryhmiin.

  • Mikäli olette matkustaneet alueella, jossa tartuntavaara on suuri, pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan sekä välttämään hallilla käyntiä, mikäli flunssan kaltaisia oireita ilmenee.
  • Pidetään kaikki huolta hyvästä käsihygieniasta. Halliyhtiötä on pyydetty huolehtimaan käsipapereiden sekä saippuan riittävyydestä. Mikäli huomaatte jossain loppuneen, pyydän kääntymään kenttämestarin puoleen.
  • Joukkueet voivat ottaa myös käsidesit käyttöön.
  • Juomapullo tuodaan kotoa pestynä, käytetään omaa pulloa eikä lainata kaverille. Oma pyyhe (ei kaverin) sekä suihkutossut kuuluvat normivarustukseen joukkueissa, jotka käyvät suihkussa. Nuorimpien joukkueiden pelaajat käyvät kotona. Pyydän huoltajia huolehtimaan.
  • Niin kuin ohjeissamme on muutenkin, muistutan että flunssaisena ei saa tulla hallille eikä harjoituksiin ole asiaa. Tämä koskee tässä tilanteessa myös katsojia/vanhempia/sisaruksia.
  • Pyydän myös painottamaan pelaajille, että EI syljetä. Mikäli jäällä tekee mieli sylkeä ympäriinsä, kohdistetaan tämä keskelle jäätä. EI laidoille, puhumattakaan vaihtoaition/pukuhuoneen lattioille tai seinille.
  • Jääkiekkoliiton puolelta on jo aiemmin lähetetty linjaus pelin päätteeksi olevasta kättelystä, tätä ei tällä hetkellä tehdä. Tulevien turnausten sekä pelien osalta seuraamme tilannetta ja reagoimme tarvittaessa.
  • Ei kaiveta nenää, yskitään kainaloon ja moikataan suomalaisittain.
  • Koronavirukset säilyvät 5 - 9vrk pinnoilla. Pinnan materiaalilla ei ole väliä. Se ei ole moksiskaan kylmästä eli jäähallimme kylmä ei vähennä sen tehoa.

Haluan muistuttaa, että toimimme myös tässä asiassa kylmän viileällä Ahma-asenteella. Mikäli joku kiekkoperheestämme sairastaa pidämme hänestä huolta. Emme pelästy emmekä karta. Jokainen toimii tällöin yleisten ohjeistuksien mukaisesti emmekä lähde ketään leimaamaan.

Mikäli heräsi huolta tai kysyttävää, olettehan yhteydessä. Pyydän myös ilmoittamaan, mikäli toiminnassamme on tartunta tapahtunut, jotta voimme reagoida tarpeeksi ajoissa jatkotartuntojen välttämiseksi.

Toivotan kaikille tervettä ja kiekkorikasta kevättä!

Kati Alatulkkila

Toiminnanjohtaja

Ahmat ry

044 989 6757

kati.alatulkkila@ahmat.net

Jakelu: Ahmat ry:n jäsenet sekä Haukiputaan Jäähallin asiakkaat


   
Lisää uutisia
Haukiputaan Ahmat
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Kategoriat